Exposició fotogràfica de Diambra Mariani i Francesco Mion

Fotografies preses a Barcelona i Madrid entre 2015 i 2018 de les trobades de Prostíbul Poètic, col·lectiu transdisciplinari format per poetes, músics i performers. Diambra Mariani explora els matisos, la màgia d’allò que està amagat, la passió en una forma no carnal. Amb la seva forma de fer subtil i evocadora d’entendre la fotografia, ens acompanya a l’interior d’aquesta fantasia literària.

Els poetes que formen part del projecte Prostíbul Poètic converteixen l’espai on reciten en un bordell imaginari dels anys 20 i venen al públic els seus versos. Dirigit actualment per Sonia Barba, Prostíbul Poètic és un banc de proves on la poesia en privat i a cau d’orella li fan un pols als típics recitals de poesia tradicionals.

Les activitats de Prostíbul Poètic tenen lloc a Karakter Studio, un estudi creatiu especialitzat en disseny editorial, disseny gràfic i gestió cultural. Des de Karakter sorgeix l’editorial Stendhal Books com a projecte propi. La vinculació amb la fotografia i la poesia els porta a obrir puntualment una part del seu estudi a exposicions, recitals i activitats privades vinculades a les arts escèniques.

 

Inauguració:24 de maig, a les 20 hores

Lloc:Karakter Studio (c. Cobalt, 13, 3r 2a)