El fotògraf Fernando Moleres ens presenta una mostra amb 36 fotografies que ha recopilat després de diverses expedicions a l’Àrtic. La mirada de Moleres ofereix una perspectiva personal de la fragilitat d’aquests paisatges que estan desapareixent a causa de l’escalfament global.

Postal Moleres dues cares

L’exposició també compta amb dos documentals sobre les seves darreres expedicions i un videomuntatge immersiu realitzats per Fernando Moleres i Pepe Molina.

Les fotografies deFernando Moleres, realitzades al llarg de les cinc exposicions que ha fet a l’Àrtic des de 2014, mostren la bellesa dels paratges d’Islàndia i Groenlàndia, dos dels llocs més vulnerables als efectes del canvi climàtic.

23 d’aquestes fotografies són inèdites i pertanyen al grup d’instantànies preses en les últimes expedicions de setembre de 2017 i gener de 2019, en què Moleres s’ha hagut de sobreposar a les condicions climàtiques més extremes per captar la bellesa d’aquests paisatges monocromàtics.

L’exposició està organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i produïda per Addretouch, laboratori fotogràfic de projectes documentals d’autor del Districte Cultural de L’Hospitalet.


© Fernando Moleres

Lloc: Sala polivalent (planta 2) del Mercat Municipal de la Florida
Inauguració: dijous, 4 d’abril, a les 19 hores
Fins a l’11 de maig

Horari: De dimarts a dissabte, d’11 a 14 i de 17 a 20 H
Diumenges i festius d’11 a 14 h
Dilluns i 21 d’abril, tancat