La galeria Ana Mas Projects comença l’any amb una exposició dedicada a Joaquim Chancho, centrada en els treballs que l’artista ha fet en blanc i negre des dels inicis de la seva trajectòria artística fins a l’actualitat. La mostra aplega obres de 1972 a 2017, algunes de les quals no s’han vist en quatre dècades.

A En Blanc i Negrehi ha dibuixos sobre paper on destaca la gestualitat i el desplaçament del traç per la superfície, similar al procés de l’escriptura; una successió de pintures que ens apropen al pensament de Chancho en les diferents etapes de la seva obra. En la selecció de les obres, el cromatisme es redueix a la mínima expressió i preval el compromís tant formal com conceptual amb la geometria.

A l’exposició es pot veure l’evolució de l’obra artística de Chancho. Els anys 70 caracteritzada per la recerca sobre la geometria, la composició i l’espai. Els anys 80 incorpora el paper com a suport. En els últims anys, s’ha centrat de forma progressiva en la superfície de la pintura com a pura abstracció.

Inauguració: 10 de gener, a les 19 hores

Més informació

Galeria Ana Mas Projects

Foto. ©Diana Rangel Lampe