Es busquen ments creatives per al festival d’innovació amb tecnologies XR (realitat virtual, augmentada i mixta) que tindrà lloc del 17 al 24 d’octubre a L’Hospitalet. L’objectiu és generar projectes que fomentin els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

Durant una setmana, Garatge Stories i Torre Barrina organitzen un laboratori d’innovació a la ciutat de L’Hospitalet amb tecnologies XR (realitat virtual, augmentada i mixta) on ments creatives de diferents àmbits tindran l’oportunitat de poder desenvolupar les seves idees amb l’ajuda de professionals de diferents àmbits. L’objectiu és generar projectes innovadors per a la ciutat de l’Hospitalet que donen visibilitat al talent local i fomentin els objectius de desenvolupament sostenible.

Tots els projectes es presentaran a l’Impact Fòrum de Ship2B, i els 3 finalistes podran presentar al SMART CITY EXPOque tindrà lloc del 19 al 21 de novembre. El guanyador rebrà ajuda per al desenvolupament del primer prototip funcional de la seva idea.

Inscripcions obertes www.garagestories.org/lhospitalet-xr