El Districte Cultural és present a la Milà Design Week a través de l’associació Understanding Design. Artistes i dissenyadors que treballen en el Districte Cultural presenten el seu treball a l’Institut Cervantes fins al pròxim dia 13.

Understanding Design s’ha encarregat de comissariar la mostra per a la qual s’han seleccionat obres de DOES Work (Saúl Baeza), Èlia Bagó, Elsa Casanova, Ignacio Ezcurra, Juan Ezcurra, Cristian Herrera Dalmau, Max Milà, Josep Novell, Maria Pratts, Claire Romain, Lolo y Sosaku, Diego Tampanelli, Takk (Mireia Luzárraga + Alejandro Muiño) i Sara Torres. La selecció s’ha fet tenint en compte el valor multidisciplinari i experimental en l’àmbit del disseny.

Understanding Design és una associació que busca potenciar la cultura del disseny contemporani i d’avantguarda. Té la vocació d’investigar i compartir noves metodologies de disseny i processos creatius de dissenyadores i, en aquesta ocasió, ha posat el focus en un dels nuclis creatius més interessants de Catalunya: El Districte Cultural de LH.

Lloc: Institut Cervantes de Milà (Via Dante, 1220121)