Celebrem la quarta edició del CREA, la trobada professional del Districte Cultural. Una edició especial digital, a causa de la Covid-19. Amb una programació enfocada als professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

Programa del CREA 2020

Del 26 al 30 d’octubre, a través de les xarxes socials de CulturaLH, presentem 10 entrevistes a 10 agents del Districte Cultural, conduïdes pel periodista José María Carrasco.

El 29 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc el CREAMatch, una sessió de networking online, organitzada conjuntament amb elDistrito, on professionals, empreses, col·lectius i entitats es connectaran i dialogaran per generar teixit social. En aquest enllaç es poden fer les inscripcions, que finalitzen el pròxim dia 22. https://crea-lh.cat/registre/

Divendres 30 d’octubre, a les 11 h, el CREA posarà punt final a l’edició d’enguany amb una taula rodona amb diferents fundacions privades amb línies de suport al sector artístic i cultural que ajuden a arrencar i desenvolupar projectes creatius. Aquesta activitat tindrà lloc a l’espai Planta Uno, serà semipresencial (amb reserva prèvia i aforament limitat) i també s’emetrà en directe per l’Instagram Live. Per assistir de manera presencial, podeu fer la reserva al mail hola@crea-lh.cat.