CREA, la festa del Districte Cultural

CREA és la festa del Districte Cultural de L’Hospitalet, És una jornada oberta a tothom amb xerrades i taula rodona, micro-presentacions d’artistes, creatius i col·lectius instal·lats a la ciutat, música i activitats culturals i artístiques en viu i un market de disseny. Una festa per conèixer el que fan els creadors de l’Hospitalet i mostrar l’art i la creativitat que es respira a la ciutat.

Articles del CREA 2018

CREA, trobada professional del Districte Cultural

CREA, trobada professional del Districte Cultural

CREA, trobada professional del Districte Cultural

El 27 de setembre, de 16 a 23 hores, se celebra la tercera edició del CREA, la trobada professional del Districte Cultural, en el Centre d’Art Tecla Sala. Serà una trobada professional dels agents del Districte Cultural enfocada a fer xarxa i crear comunitat. Comptarà amb una sessió de networking personalitzada, presentacions de nous projectes instal·lats a la ciutat en el darrer any i una conversa amb Daniel Gamper, Premi Anagrama d’Assaig 2019.

Si vols connectar amb el teixit creatiu de L’Hospitalet i conèixer els agents culturals de la ciutat, envia un correu a hola@crea-lh.cat

Més informació: https://crea-lh.cat/

Programa del CREA 2019

Benvinguts a una nova edició de CREA, la trobada del Districte Cultural.

Un any més, l’objectiu és atendre les necessitats dels més de 550 agents que conformen el Districte Cultural L’H. L’edició d’enguany, enfocada com una trobada professional, està pensada per fer xarxa i crear comunitat: per relacionar-nos, conèixer-nos i explicar-nos.

De 16 a 23h durem a terme la primera edició del CreaMatch (sessió de networking dirigit i personalitzat), presentacions de nous projectes instal·lats a la ciutat el darrer any, una taula rodona amb Daniel Gamper (Premi Anagrama d’assaig 2019), i un pica- pica amb DJ per a tots els assistents.

El CREA camina cap al futur, ens hi acompanyes?

Fes clic en el cartell per veure el programa d’enguany

Vols Veure l’Edició de l’any passat?

Galeria d’imatges del CREA 2018