Del 10 al 13 d’octubre L’Hospitalet participa en la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend. 27 galeries, més de 70 artistesi els espais d’art més representatius de Barcelona, L’Hospitalett Santa Margarida i els Monjos s’uneixen per donar visibilitat a la temporada expositiva de la mà d’Art Barcelona (Abe), Associació de Galeries. 

Durant quatre dies, professionals del sector de les arts visuals, promotors, col·leccionista i amants de l’art gaudiran d’exposicions i activitats especials a galeries i centres d’art. Amb la participació de les galeries Ana Mas Projects, etHall, Nogueras Blanchardi Tangent Projects, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, l’Espai Subsòldel Centre Cultural Bellvitge i el TPK. 

Al BGW, l’art surt dels espais de les galeries amb el programa Composicions, que forma un itinerari que a L’Hospitalet inclou la instal·lació Pandere, de l’artista Mercedes Mangrané, al Pont d’en Jordà. Una instal·lació de pintura expandida sobre l’arquitectura del pont, són pintures a manera de collage en l’estructura de ferro.

Veure el fullet