Artssspoti Openning BCNproposen votar l’obra exhibida durant 2018 que més hagi agradat. Els organitzadors han seleccionat 100 obres que s’han pogut veure a galeries d’art, museus, centres cívics i altres espais expositius. Són d’art contemporani, fotografia, disseny, il·lustració i art urbà. Algunes de les obres corresponen a centres i galeries d’art de L’Hospitalet: Nogueras Blanchard, Ana Mas Projects, Trama 34, Fundació Contorno Urbano, El Arca i Centre d’Art Tecla Sala.

Les votacions es poden fer fins al 31 de gener, les 25 obres més votades quedaran visibles en una exposició en línia a partir de l’1 de febrer i durant tot l’any. La votació es fa via Internet a l’adreça https://artseeninbcn2018.artssspot.com/l’usuari marca com a favorit o descarta amb un simple gest. En aquesta iniciativa col·labora el Districte Cultural de L’Hospitalet.

Artssspot és una agenda d’art transversal, també desenvolupen regularment projectes amb l’objectiu escurçar distàncies entre l’art i el públic general. Opening BCN té com a objectiu principal registrar i divulgar esdeveniments del sector creatiu i del mercat de l’art a través de les xarxes socials.