Del 25 de juny al 10 de setembre se celebra la novena edició d’Art Nou, l’esdeveniment organitzat per l’associació de galeries Art Barcelona per donar veu a joves artistes i impulsar la creació emergent. L’edició d’enguany arrenca tot just sortir del confinament provocat per la Covid-19, la crisi estructural causada per la malaltia en formarà part dels continguts.

En aquesta edició participen galeries i col·lectius vinculats amb el Districte Cultural: Ana Mas Projects, Nogueres Blanchard, Tangent Projectes, Fase i Dràcul·la, un nou col·lectiu fundat per dos artistes del DC, Mònica Planes i Alejandro Palacin.

La Galeria Nogueras Blanchard aposta pel talent local programant la primera exposició individual del fotògraf Rafa Castells.

A l’espai de Dràcul·la trobarem l’exposició La mina de sal, una mostra col·lectiva preparada en col·laboració amb Fase en la qual participen artistes del Districte Cultural com Pablo del Pozo o Paco Chavinet. Una exposició que funciona com un joc de rol on les propostes dels artistes filaran una narrativa.

A Barcelona, la galeria ADN ha programat l’exposició Palpitar palpar, de l’artista del Districte Cultural Laura Llaneli.

Les visites a les exposicions seran amb cita prèvia.  

25 de juny. Inauguració a les galeries

7 juliol, a les 19 h. Visita guiada a la galeria Anna Mas Projects.

11 de juliol, a les 17 h. Visita a l’exposició La mina de sal, organitzada pel col.lectiu Dràcul·la (c. Leonardo da Vinci 21 3er pis) Més informació a la pàgina web d’Art Barcelona http://www.artbarcelona.es/artnou/