Les activitats d’Hybris s’articulen al voltant de dos elements, la participació activa i la creativitat. En el mes de març estan dedicades a la música

Portes oberts: concert + Jam musical
Dissabte 16, a les 18 hores

Una proposta de música oberta per a tothom. Vine a l’espai, porta el teu instrument, pren una cervesa i delecta’ns amb la teva música. Els participants gaudiran d’una consumició gratuïta

Concert de Pink Lemon amb gravació en directe
Divendres 22, a les 19 hores

Pink Lemon és una banda funk del barri de Collblanc i ha escollit l’Espai Hybris per presentar el seu nou EP titulat Distinto andar i gravar-hi en directe el videoclip.

Vespre de solistes
Dissabte 30, a les 18.30 hores

Lídia Uve, Pau Gaspar i Anna Farriol ens regalen un concert íntim que no ens deixarà indiferents. Apropa’t i gaudeix d’aquestes tres artistes i les seves propostes musicals.

Hybris és un espai per a la creativitat, el joc i l’intercanvi. El col·lectiu Hybris emergeix com una plataforma catalitzadora d’inquietuds creatives on col·lectivitzar coneixements i experiències, que té com a finalitats la creació artística, el pensament crític i la difusió de la cultura. El projecte, obert a la participació, té com a objectius l’empoderament i el sentiment de pertinença.

Espai Hybris– Rafael de Campalans, 7